Balerinii, pantofii preferați de către toate femeile!

Balerinii, pantofii preferați de către toate femeile!

Balerinii se pot încadra în diferite categorii de pantofi. Mai exact, există patru categorii principale. Să aruncăm o privire la aceste categorii.


Balerini sub glezna


Stilurile de pantofi sub glezna sunt cele mai tipice. Înălțimea acestor pantofi cu talpa plata este chiar sub osul gleznei.


Modelele de balerini dama pot fi destul de variate pentru o diversitate de forme ale corpului și tind să se potrivească cu majoritatea look-urilor, de la rochii la pantaloni mai largi. La fel ca pantofii cu toc nude, balerinii merg foarte bine și cu rochii, de la cele mai elegante la cele mai sport. Optează pentru balerini in culori neutre și o rochie până la genunchi sau pantaloni scurți.


Pentru a-i menține să arate chic, acordă atenție formei corpului și tipului de pantaloni sau fustă/ rochie pe care o porți. Formele corpului mai suple pot, de obicei, să încalțe balerini cu pantaloni mai lati sau extrem de largi.


Acest aspect adaugă puțin mai mult volum cadrului tău, ceea ce nu este cel mai bun aspect pentru un cadru echilibrat și mai plin. Pentru siluete mai curbate, balerinii arată cel mai bine atunci când sunt asortati cu fuste lungi până la genunchi sau cu rochii lungi (nu recomandăm midi) și cu fundul puțin mai structurat, care nu adaugă volum suplimentar.


Balerini de tip saboti


Balerinii saboti sunt mai dificil de purtat ca cei clasici de sub gleznă. Fiind pur și simplu, „tăiați”, nu au atat de multă stabilitate. De asemenea, talpa ta va părea mai scurta.


Dacă picioarele tale sunt mai scurte, se recomandă să porți un pantof cu talpă mai plata sau cu un pic de ridicare la nivelul gleznei.


Cu toate acestea, dacă vrei sa imbraci pantaloni sau blugi mai scurti, sunt pantofii potriviți, mai ales dacă au botul ascuțit. Dacă mergi cu un pantalon mai lung, optează pentru un look monocromatic sau neutru. Acest lucru scoate în evidenta picioarele tale. Asortează balerinii cu cureaua și geanta.


Un alt truc de încercat este să optezi pentru un pantof pe ton minimalist. Nuanțele nude, negru, alb etc. tind să se îmbine foarte bine cu orice ținută. Acest lucru permite pantofului să servească ca extensie a ceea ce porți.


Balerinii cu talpa plata sunt chiar la modă în aceste zile. Provocarea, totuși, constă în modul în care să-i porți… elegant, sport sau chic? Ei arată grozav purtați cu o rochie mai lungă, cu o fantă laterală.


Tie ce balerini iti plac?

Comentarii