Papucii cu platforma, cea mai populară incaltaminte de primăvară

Papucii cu platforma, cea mai populară incaltaminte de primăvară

Poate ai observat că toată lumea pare puțin mai înaltă în aceste zile. La început, am crezut că trebuie să fie un nou hack de editare foto sau un obiectiv de cameră performant, dar apoi ne-am dat seama că toate pozele de pe media socială aveau ceva în comun: toată lumea purta platforme. Datorită minții creative a femeilor, care au creat cerere pentru sandale si papuci cu platforma, acestea sunt aici pentru a oferi tuturor un pic (sau un mai mare) impuls de încredere în această primăvară.


In papucii cu platforma este probabil mai ușor de mers decât într-o pereche de pantofi stiletto, deoarece talpa groasă cu platformă împiedică piciorul să stea într-un unghi prea ascuțit. Cu toate acestea, dacă ai avea o zi plina de activități, nu credem că ai alege stiluri cu toc înalt ca primii pantofi de incaltat. Ce ai alege în schimb? Un pantof fericit si comod: platforme. Multe modele de papuci dama cu platformă sunt mai confortabili și stabili, nici n-ai nevoie de prea multe bretele care să-i susțină deoarece talpa e foarte stabila.Papucii cu platforma servesc mai multor scopuri. În primul rând, că arată bine cu aproape orice opțiune de pantaloni largi sau fuste, atâta timp cât ai o pedichiură frumoasă. De asemenea, se potrivesc pentru mai multe ocazii, ceea ce înseamnă că orice eveniment care permite pantofi cu vârful deschis este o oportunitate buna pentru a-ți scoate papucii din dulap. Ne place cand femeile se încalță cu astfel de papuci la diverse petreceri mai relaxate și ieșiri de noapte, deoarece sunt foarte confortabili, ca să nu mai spunem că te fac sa pari mai înaltă. Atâta timp cât îi asortezi cu rochii mai vaporoase, sunt perfecți pentru evenimente speciale!


Indiferent dacă te îndrepți către piața sau către o petrecere, sandalele si papucii cu platformă îți vor infrumuseta aspectul tinutei. Una dintre cele mai bune moduri de a face o ținută neutră mai interesantă este prin adăugarea unei perechi de papuci cu platforma cu un model funky sau o culoare mai stridenta.


Papucii cu platforma sunt cei mai comozi pantofi existenti. De asemenea, ei au un potențial major de styling. Find inalti, sunt rezistenți la apă, așa că nu trebuie să îți faci griji că te va prinde ploaia în mod neașteptat.


Dacă ești îngrijorată că nu ai stabilitate, noi te asigurăm că papucii cu platformă te vor ține pe picioare, fiind cei mai stabili pantofi. Poți opta pentru o pereche cu bretele ca sa te simți mai în siguranță.

Comentarii