Cum să alegi sandalele cu platformă?

Cum să alegi sandalele cu platformă?

Sandalele cu platformă sunt pantofii fără de care vara pur și simplu nu se poate. Astfel de pantofi sunt întotdeauna relevanți, deoarece sunt confortabili, frumoși și feminini. Cum să alegi astfel de sandale? Li se potrivește vreo ținută?


În căldura verii, este mai bine să acorzi atenție încălțămintei care tine piciorul cat mai descoperit. Această opțiune va permite piciorului să respire și să se simtă confortabil în căldură. Pentru vreme ploioasă sau răcoroasă se vor potrivi modele care imbraca piciorul, asemănătoare botinelor, dar cu vârfuri deschise și tocuri.

Platformele pot fi de diferite mărimi. Modelele de sandale cu platforma sunt atât de diverse încât este foarte dificil să-ți alegi modelul preferat. În orice caz, acest tip de încălțăminte arată atractiv și interesant. În plus, este potrivit atat pentru purtarea de zi cu zi, cat și pentru o petrecere. Atunci când alegi diverse modele de sandale dama, acordă atenție stabilității acestora. Întotdeauna în timp ce le probezi, intreaba-te: „Aș putea merge câțiva kilometri în astfel de pantofi fără consecințe nedorite pentru picioare?”


Un alt criteriu de care e necesar sa ții cont atunci cand alegi sandale cu platforma este materialul din care este confectionata platforma. Din nou, există o mulțime de opțiuni. Platforma poate fi din lemn sau plastic. Astăzi, mai des, poți vedea sandale pe o bază de plută, și nu degeaba, pentru că sunt foarte ușoare. Acest gen de pantofi par chiar lipsiți de greutate! Această opțiune este perfectă pentru plimbările lungi, mai ales pe căldură. Te sfatuim ca vara sa optezi pentru platforme joase sau medii, deoarece picioarele se pot umfla, iar la înălțime mai mare vor fi foarte incomode.


Când alegi sandale de vară, acordă atenție culorilor. Este interesant că culorile strălucitoare pot scoate în evidenta pantofii, mai ales vara. Cu toate acestea, dacă ai picioare de dimensiuni mari, te sfătuim să alegi pantof iin culori neutre. Foarte populare astăzi sunt sandalele cu diverse elemente pe platformă. Acestea pot fi strasuri, elemente brodate, imprimeuri sau pietre decorative. Sandalele de calitate cu platformă arată bine în orice forma, culoare și design.


Materialul părții superioare a sandalelor poate fi și el diferit: piele sau textil. Este evident că vara este mai bine să alegi o variantă textilă, dar și căptușeala din piele sub formă de bretele subțiri este o soluție excelentă.


Cel mai important lucru este că orice femeie poate purta astfel de pantofi. Dacă alegi modelul înălțimea corecta a platformei, atunci vei face furori. Iubitoarele de sandale cu platforma poartă aceasta incaltaminte deoarece le modelează frumos picioarele. Multe femei cumpără sandale cu platformă datorită faptului că alungesc si subtiaza picioarele. În plus, astfel de pantofi sunt confortabili și stabili, deci sunt potriviți chiar și pentru cele cu probleme la picioare. Fără îndoială, sandalele cu platformă, pe care le poți cumpăra astăzi pot fi alegerea numărul unu pentru vară! Fii la modă!

Comentarii