Cum să cureți adidașii din piele la tine acasă?

Cum să cureți adidașii din piele la tine acasă?

Am creat pentru tine un ghid care te învață pas cu pas o metoda optimă de a-ti curata toate modelele de adidasi dama din piele din propria garderoba folosind doar articole de uz casnic.


Chiar dacă ai grija mereu de pantofii tai sport, din când în când, aceștia au nevoie de mai mult decât o curățare rapidă a locului. Iată ce trebuie sa faci:


1. Cauta materialele de care ai nevoie.

 

Pentru a curăța pantofii sport din piele naturala cu apă și săpun de uz casnic, vei avea nevoie de: prosoape de hârtie, săpun, cârpe de bumbac (un tricou vechi funcționează grozav) și un burete.


2. Șterge ușor murdăria de suprafață.


Uda un prosop de hârtie, stoarce excesul de apă, apoi șterge ușor exteriorul întregului pantof. Scopul tău aici nu este să cureți în profunzime, ci mai degrabă să îndepărtezi orice particule mari care s-ar putea sa pătrundă în piele atunci când îi speli efectiv.


3. Lasă pantofii să se usuce.

 

Ah, jocul de așteptare. 10 minute de lumină și aer ar trebui să funcționeze bine.4. Detergent vase.


Acum vine partea distractivă. Șterge cu buretele în jos de-a lungul părții laterale a tălpii cu mișcări lungi și ușoare. Atâta timp cât buretele este oarecum umed, petele ar trebui să se îndepărteze imediat.


5. Folosește un prosop de hârtie umed pentru a curăța toată spuma rămasă pe talpa.


Acum vine partea nu atât de distractivă. Probabil că vor exista bucăți mici de spumă în jurul tălpii tale exterioare. Utilizează doar un prosop de hârtie umed pentru a le colecta și bucură-te de curățarea impecabilă a pantofilor tai.


6. Pune săpun pe cârpa moale de bumbac pana face spuma.


Este timpul pentru curățare. Maseaza ușor pantofii cu această carpa în mici cercuri pe toată partea superioară a pielii. Cu excepția cazului în care murdăria este într-adevăr lipită (probabil că nu este), cercurile mai mici și blânde sunt mai eficiente pentru curatare. Fa acest pas pana cand intregul pantof este acoperit, lasa cateva minute sa actioneze.


Apropo: de aici încolo îți recomandăm să lucrezi cate un pantof pe rand. În timp ce clătirea ușoară este destul de simpla, obținerea cu adevărat a unui rezultat vizibil necesită o atenție specializată pentru fiecare pantof. Nu este nevoie de timp suplimentar, promitem.


7. Lăsați pantofii să se usuce.


Ah, jocul de așteptare... din nou. Poate să faci niște cafea? Aveți la dispoziție 10 minute, dați sau primiți, până când puteți evalua cu adevărat cât de bine ați curățat.


8. Repetați pașii 7 și 8 până când sunteți satisfăcut.


Spălarea nr. 1 nu a primit acel singur loc problema? Sari înapoi în baie. Doar repetați pașii de la 4 la 7, acordând o atenție deosebită zonelor murdare – nu este nevoie să uscați pielea prin spălarea excesivă a întregului pantof. Pentru toate, cu excepția celor mai mari mizerie, două spălări sunt aurii.


Voila! Pantofi curați, la fel de simplu. Doar dantelă-le înapoi și întoarce-te acolo – următoarea ta aventură Greats te așteaptă.

Comentarii