Cum să mergi cu grație pe tocuri: 8 trucuri care funcționează

Cum să mergi cu grație pe tocuri: 8 trucuri care funcționează

Credem că Marilyn Monroe vorbea despre tocuri când i s-a spus: „Dă-i unei fete pantofii potriviți și ea va cuceri lumea”. Dar dacă nu poți merge pe tocuri sau iti este foarte greu? Ei bine, asta anulează în esență orice potențiale cuceriri, indiferent dacă ești în sala de consiliu sau la bar. Chestia este că, pe măsură ce ne apropiem de sezonul cald, devine mult mai probabil să porți o pereche de pantofi cu toc. Am venit în întâmpinarea ta cu cateva trucuri pentru a merge grațios pe tocuri și, în timp ce faci acest lucru, de ce să nu te răsfeți cu o nouă pereche de pantofi din secțiunea noastră de cumpărături? La urma urmei, vei avea nevoie de ceva pentru a-ți testa noile abilități.


Trucul #1: Apasa prima oară pe toc atunci cand pasesti


Cea mai neplăcută modalitate de a merge pe jos pe tocuri este atunci cand iti lasi greutatea piciorului intai pe degete. Poate părea evident, dar atunci când porți un pantof înalt, pune jos mai întâi călcâiul, apasa pe tocuri, și apoi degetele de la picior. Acest lucru va face ca plimbarea ta să arate mai naturală și să fie mai relaxată.


Trucul #2: Fă pași mici


Purtarea tocurilor îți face pasul mai scurt decât în ​​mod normal, așa că va trebui să faci un număr mai mare de pași mici pentru a parcurge aceeași distanță. Fa mișcări ușoare, iar acest lucru poate funcționa în favoarea ta.


Trucul #3: Nu te grăbi


Încercarea de a merge rapid pe tocuri va arăta ciudat, dar se poate termina dezastruos. Cu pași mai mici și echilibrul optim, o să-ți placă să-ți petreci mai mult timp pe tocuri. În plus, mersul încet dă un aer de încredere.

Trucul #4: Apleaca-te ușor pe spate


S-ar putea să descoperi că vrei să mergi mai repede decât îți permit călcâiele și să ajungi să-ți întinzi gâtul pentru a compensa. Așa că permite-ți să te apleci puțin pe spate când mergi pe tocuri, deoarece acest lucru îți va contracara înclinația de a-ti împinge trunchiul înainte.


Trucul #5: Vizualizeaza-te mergând în linie dreaptă


Când dorești să desenezi o linie dreaptă, vei obține rezultate mai bune dacă te uiți la punctul final în timp ce desenezi, în loc să te uiți la creion în timp ce se mișcă. În mod similar, atunci când mergi pe tocuri, vei merge mai grațios dacă te uiți la punctul tău de obiectiv (cafenea de la capătul străzii) și vizualizezi o linie dreaptă care merge spre punctul final, în loc să te uiți în jos la degetele de la picioare în timp ce mergi.


Trucul #6: Arcuiește-ți ușor piciorul


Pe măsură ce faci fiecare pas, sau dacă simți că aluneci, arcuiește-ți ușor piciorul pentru a exercita presiune pe interiorul pantofului. Acest lucru va face ca pantoful să se fixeze mai bine de picior, ușurând manevrarea.


Trucul #7: Asigură-te că ți se potrivesc pantofii


Dacă pantofii tăi nu se potrivesc, este aproape imposibilă sarcina dificilă de a merge natural pe tocuri. Dacă călcâiele tale sunt prea mari, optează pentru pantofi cu o potrivire mai bună. Dacă sunt prea mici, ia în considerare să-i întinzi la un cizmar local sau încearca acest truc singura.


Trucul #8: Optează pentru o înălțime a tocului cu care te simți confortabila


Adevărul este că dacă pantofii tăi se simt prea înalți pentru a pasi, atunci probabil că sunt prea înalți pentru tine. Dar asta nu înseamnă că totul este pierdut – există atât de multe tocuri mai mici și joase în zilele noastre, încât încă poți simți dragostea pantofilor cu toc.


Tu ce model de pantofi cu toc preferi?

Comentarii