Cum să porți adidasi cu o rochie în 5 pași simpli?

Cum să porți adidasi cu o rochie în 5 pași simpli?

Asortarea adidașilor cu o rochie poate fi dificilă, dar dacă urmezi acești 5 pași simpli, vei încalta adidașii la rochii ca o profesionista în cel mai scurt timp!


În opinia noastra, achiziționarea unor pantofi sport albi simpli sunt cea mai bună investiție. Motivul pentru care spunem acest lucru este pentru că adidașii albi pot fi asortati cu ușurință atât cu o rochie de culoare uni, cât și cu o rochie cu model sau cu dungi. Adidașii albi sunt echivalentul la pantofii negri cu toc, sunt o piesă de bază pentru fiecare garderobă.


Următorul sfat despre purtarea adidașilor cu rochii este că, dacă porți adidași colorați, cel mai bine este să alegi o rochie de culoare neutră. De exemplu, dacă ai o pereche de adidași roz, îți recomandăm să-i porți cu o rochie albă.


Când îmbraci rochia cu adidași, orice lungime de rochie va funcționa. Multor femei le place să asorteze adidasii cu rochii mai scurte, deoarece rochiile lungi merg mai bine cu tocuri. Cu toate acestea, sunt  multe doamne care-i poarta cu rochii lungi, scurte și midi.


Un alt sfat de stil atunci când încalți adidașii cu o rochie, nu are deloc legătură cu adidașii sau cu rochia, ci cu șosetele. Îți recomandăm să porți șosete pana sub glezna sau deloc. Dacă porți șosete joase, asigură-te că fie se potrivesc cu pantofii, fie sunt de culoare neutră. Motivul pentru care nu se poartă șosete este că acestea fac ca picioarele să arate ciudat.

În sfârșit, ultimul nostru sfat atunci când asortezi adidasi cu o rochie este sa știi cand este momentul potrivit pentru aceasta. De cele mai multe ori vei putea opta pentru aceasta ținută, dar în unele cazuri, cum ar fi ocazii mai formale, nu este optim.


Principalul motiv pentru care ne place să purtăm pantofi sport și o rochie este destul de simplu, totul ține de confort. Când te-ai incaltat pentru prima dată în pantofi sport ai știut că trebuie să-i adaugi in colecția ta de incaltaminte.


În plus, dacă adidasii dama au o talpă mai înaltă sau o platformă mică, vor face ca picioarele tale să pară mai lungi. Știm că acești pantofi sport cu platforma vor fi mai potriviti si ușor de purtat cu o rochie. Urmând pașii pe care i-am descris mai sus, poți opta pentru pantofi albi sau aurii cu o rochie albă și o curea aurie. O veste grozavă este ca și tenișii merg ideal incaltati cu rochii.


Astăzi, purtarea unor pantofi sport, alias adidași și o rochie, este complet acceptabilă la mai multe ocazii, cum ar fi un eveniment, o cină sau chiar o ieșire în oraș! 


Personal, suntem atât de fericiți că această tendință de a purta adidași cu rochii nu va dispărea prea curând. Recomandăm cu siguranță să adaugi în garderoba ta o pereche de adidași clasici, adidași cu talpa inalta și chiar adidași colorati. Adidașii și rochiile mini sau maxi, din tricot, sau chiar de vară sunt combinația perfectă pentru o formulă de ținută ușoară! În plus, dacă ți se face frig în rochie, poți oricând să iei jacheta ta de blugi preferată pentru a-ti tine de cald.


Doamnelor, ne-ar plăcea să auzim experiența voastră cu asortarea adidașilor la rochii, vă place această tendință la fel de mult ca nouă?

Comentarii