Cum sa porti botinele si cizmele la cele mai faine tinute

Cum sa porti botinele si cizmele la cele mai faine tinute

Este mai bine să bagi blugii sau pantalonii în botine sau cizme, sau să-i lași pe afara?


Dacă blugii tăi sunt mai mulati si se potrivesc bine în pantofi atunci da. Dacă blugii se umflă în partea de sus a cizmelor, atunci iti sugeram urmatoarele:


  • Ruleaza-ti blugii astfel încât să stea deasupra cizmelor. Poti face acest lucru intr-o maniera îngrijită sau mai dezordonată, o manseta mai mica sau mai lata… orice este necesar pentru a obține lungimea corectă.
  • Sau, (acesta poate părea puțin mai drastic) ai putea tăia tivul blugilor astfel încât să se așeze la lungimea potrivită. Nu trebuie să faci nimic elegant cu tivul, îl tai pur si simplu. Aceasta strategie este potrivita la blugii skinny in special deoarece dau un aspect fain.Este în regulă sa infasori blugii peste botine sau cizme?


Întotdeauna credem că acest lucru arată puțin ciudat, mai ales dacă blugii sunt atât de strâmți încât poți vedea prin ei incaltamintea. Iti sugeram să-i rulezi astfel încât să se așeze deasupra cizmelor, să alegi un stil de cizme cu glezna mai lată, astfel încât blugii să poată fi bagati în interiorul lor. De asemenea, recomandam modelele de cizme cu toc deoarece alungesc picioarele, dand un aspect cool.


Cu ce ​​stil de botine funcționează cu blugii și pantalonii tăiați?


O botina care are o gleznă îngustă, mulata pe picior va fi cel mai bun stil. Sugeram un model de botine dama suficient de înalte pentru a se aseza sub blugi, astfel încât să nu se vada pielea. 


Cum ar trebui să-mi scurtez blugii?


  • Ii poți rula - acest lucru funcționează cel mai bine dacă blugii tai nu sunt foarte lungi. Dacă ai mult de rulat, la ei, pot da un aspect foarte ciudat.
  • Poti face o manșetă îngustă sau o manșetă largă – acest lucru este grozav dacă blugii sunt mai lungi, dar ține cont de faptul că o manșetă largă poate scurta uneori piciorul, așa că joaca-te și vezi ce funcționează cel mai bine pentru tine și corpul tau.
  • Poti face o manșetă dezordonată - aceasta este încă una bună de făcut dacă ai multă țesătură de scos.


Ce faci cu acea portiune dintre tivul pantalonilor și partea de sus a pantofilor?


Dacă nu este prea frig, iti recomandam să lasi acea portiune goala sau pur și simplu să porti dresuri din  plasă, iar dacă este prea rece afara, ai câteva opțiuni:


  • Poarta o șosetă sau colanți colorați sau cu model – cele metalice arată grozav la fel ca si cele cu buline!
  • Poarta șosete sau colanți de aceeași culoare cu cizmele tale pentru a crea o coloană de culoare care se alungește.Cum iti place sa porti cizmele sau botinele?

Comentarii