Cum să te simți mai comod în sandalele tale preferate?

Cum să te simți mai comod în sandalele tale preferate?

A venit din nou momentul de haine lejere! Cu toții așteptăm cu nerăbdare pe măsură ce începe sezonul cald. Rochii drăguțe și vaporoase, sandale sexy etc. Picioarele noastre au alternat între papuci și pantofi, așa că anticipăm deja că s-ar putea să simțim un pic de disconfort atunci când încălțăm prima dată pe o pereche de sandale cu toc.


Din fericire, există o mulțime de produse și trucuri pentru a-ți face tocurile înalte mai confortabile și pentru a preveni rănile la picioare - iată cele mai bune sfaturi și trucuri.


1. Pierde din înălțimea tocului


Dacă te îndrăgostești de o pereche de sandale dama cu toc, dar știi că stiletto de 12 cm va face ravagii cu picioarele tale, nu te panica. Atelierele de reparații de pantofi ar trebui să poată scurta înălțimea tocurilor cu până la 3 cm, în funcție de tipul de pantofi, pentru a-i face mai confortabili.


2. Concentrează-te pe felul în care mergi


Mersul cu tocuri este într-adevăr o știință. O plimbare cu sandalele tale nu este același lucru cu a petrece noaptea pe tocuri înalte - corpul tău suferă mult mai mult. Principalele rezultate? Pășește cu toată talpa, de la călcâi până la degete pentru cel mai lin mers. Acest obicei îți va îndrepta spatele!


3. Poartă șosete înainte


Înainte de a purta sandalele în picioarele goale, poartă-le cu o pereche de șosete groase și plimbă-te prin casă timp de câteva ore. Acest lucru va întinde toate zonele care altfel ți-ar putea ciupi picioarele. Ne plac șosetele groase și căptușite pentru asta, plus că sunt pur și simplu ultra drăguțe și comode pentru a le strecura când ajungi acasă.


4. Alege talpa potrivită pentru picior


Sună prostesc… dar dacă știi că ai degete lungi, care fac ca sandalele cu vârf ascuțit să fie inconfortabile pentru picioarele tale, nu-ți provoca singură dureri! Investește în stiluri de sandale cu toc pe care le-ai găsit ca fiind cele mai confortabile în trecut. Optează pentru tocuri joase deoarece au devenit foarte la modă în ultima vreme.


5. Folosește plasture


Nu numai că poți folosi plasturi pentru a-ți proteja picioarele, dar acestea sunt și o modalitate ușoară de a evita orice frecare și rană. Acest material minune poate fi tăiat și aplicat direct peste orice vezicule pe care simți că apar sau în zonele cu probleme.


6. Branțuri


Dacă ești pe cale să ieși pe ușă și nu ai timp să-ți schimbi sandalele, o pereche de branțuri te poate salva pentru a preveni alunecarea picioarelor sau orice altceva ce provoacă disconfort.


7. Cumpără tocuri cu platformă


În general, tocurile cu platformă sunt mai confortabile decât tocurile stiletto, deoarece au toată înălțimea, dar mai puțin unghiul. Deci, dacă ai opțiunea, alege o platformă de fiecare dată.


8. Ia un bețișor anti vezicule oriunde mergi


Dacă nu ai alte opțiuni, încearcă să folosești un bețișor transparent pentru a lubrifia zonele care în mod normal ți-ar crea probleme. Un lucru la îndemână la acest bețișor este că îl poți pune în geantă atunci când ieși din casă.


9. Purtați inserții căptușite


Dacă picioarele tale sunt problema ta principală, inserțiile de gel lipicioase care amortizează zona respectivă schimbă jocul. Alege o inserție completă doar dacă pantofii sunt puțin prea mari, deoarece acestea îți vor menține altfel zona picioarelor.


10. Siguranța este cheia


Dacă simți în orice moment că ți-ar putea aluneca din picioare sandalele, înseamnă că acestea nu vor sta niciodată confortabil. În plus, ai putea începe să încordezi diferit mușchii picioarelor pentru a încerca să le menții pe loc, ceea ce poate duce în cele din urmă la mai multă durere. Un lucru pe care îl poți face, totuși, este să cumperi modele de sandale mai sigure - dacă ai picioare înguste sau ai probleme pentru a merge cu sandale slip-on, încearcă o pereche care are o curea la gleznă pentru un sprijin suplimentar.


11. Folosește bretele pentru călcâi dacă picioarele tale sunt înguste


Aceste funcționează chiar și pentru balerini sau mocasini - aceste bretele îți vor împiedica picioarele să alunece în interiorul pantofilor.

Comentarii