De ce pantofii cu platformă?

De ce pantofii cu platformă?

Platformele sunt tendința nostalgică de pantofi de care suntem atât de încântate să o purtăm în 2022! Nu ne putem sătura de tendințele nostalgice din anii '90 în acest moment, iar modelele de pantofi de dama cu platforma sunt un accesoriu de întoarcere de care suntem foarte entuziasmate pentru anul 2022. Majoritatea designerilor au făcut prezentări puternice pentru tendința pantofilor cu platformă din primăvara acestui an dar și pentru colecțiile de vară. De-a lungul timpului mocasinii plini, espadrilele voluminoase și tocurile înalte și-au făcut multe apariții pe podiumurile din întreaga lume, dar acum au preluat scena pantofii cu platforma street-style. Când am analizat cele mai elegante ținute ale influencerilor de modă, editorilor, cumpărătorilor și stiliștilor, ne-a devenit clar că pantofii cu platformă sunt importanți pentru anul 2022. Așa că, firește, suntem aici pentru a-ti împărtăși câteva dintre aspectele noastre preferate cu privire la purtarea pantofilor cu platformă.


Indiferent dacă îți plac tinutele clasice, minimaliste, sportive, feminine sau acestea variază în funcție de starea ta de spirit, există un pantof cu platformă care poate funcționa perfect pentru tine. Dacă confortul este întotdeauna cheia pentru tine, ne place aspectul unor mocasini cu platformă sau al unei perechi de adidași cu platformă și blugi, un costum din două piese sau chiar o rochie. Punctele bonus apar dacă optezi pentru o pereche de șosete trase în sus, dau un stil ciudat în sensul bun și chic. Dacă porți în mod obișnuit tocuri, sandalele înalte și espadrilele cu platforma sunt două dintre modelele noastre preferate cu articole de bază pentru vară, cum ar fi rochii vaporoase, fuste și articole ușoare. Dacă dorești un look mai modest, bluzele cu nasturi, pantofii cu vârf închis și mocasinii cu toc si platforma fac o ținută ideală. Îți place o ținută inspirată din anii '90? Cizmele cu platformă (ideale cu vârful pătrat), pantofii cu platforma de tip combat sau sandalele cu platforma si catarame atrag atentia tuturor. Pentru cei care iubesc stilurile mai capricioase, o pereche de pantofi cu platformă accesorizata sau cu imprimeu cu buline este o modalitate super distractivă de a însufleți un outfit, în special una care sa includă contrast în culori.


Pentru a ieși în evidență, o ținută monocromatică în alb și negru este soluția. Aceasta poate fi adaptata atat vara, cât și iarna. Pantofii cu platformă sunt ușor de purtat, rezistenți, stabili, comozi și îți alungesc picioarele. Vei părea mai înaltă și mai suplă!


Lasa-ne un comentariu mai jos și spune-ne ce model de pantofi cu platforma îți plac cel mai mult!

Comentarii