Cum sa porti papuci vara?

Cum sa porti papuci vara?

Când vremea este caldă și însorită, poți să simți un disconfort. Nu vrei să-ți strici hainele bune, de aceea, iată cum să porți papuci vara, și sa te simți relaxată și unică.


Dacă ești în căutarea unui mod elegant de a te bucura de vară, nu căuta altceva decât papucii. Modelele de papuci dama există într-o formă sau alta încă de pe vremea civilizațiilor antice și se datorează renașterii sale moderne. Dacă picioarele tale s-au săturat să lovească trotuarul fierbinte sau trotuarele nespălate, pune-ți o pereche de papuci comozi!


Pentru a reuși cu acest stil de vară, caută o pereche care să se potrivească cu culoarea ținutei tale. Păstrează-ți ținuta lejeră și aerisită cu o cămașă albă sau pune în valoare partea feminină a ta cu o bluză drăguță și o pereche de papuci cu toc.


O pereche de papuci din pânză este perfectă pentru zilele casual de vară. Ele vin și în multe stiluri diferite. Papucii cu cataramă din bachelită, din lemn și din plastic devin populari în acest sezon. Pentru acele zile fierbinți la plajă, nu poți da greș cu papucii de plajă de tip flip-flop.


Iată câteva sfaturi despre cum să porți papuci vara:


  1. Scoate-ti formele în evidență cu ​​o pereche de papuci cu toc, blugi skinny și un top scurt cu umeri. Accesoriile sunt atemporale – poți purta în siguranță același colier și brățară preferate pentru anii următori.


  1. Un tricou simplu, blugi skinny albi și o pereche de papuci metalizati dau un look-uri fresh și casual. Dacă ai chef să porți alți pantofi, ia-ți o pereche de papuci de culoare strălucitoare, sunt alternative grozave la tocurile înalte vara!


  1. Dacă mergi la o petrecere într-o zi fierbinte de vară, nu trebuie să-ți chinui picioarele cu tocuri înalte și sandale incomode. Ia o pereche de papuci cu model și ieși cu încredere!


  1. La fel ca în cazul precedent, dacă vrei să te îmbraci de seară, dar să nu-ți strici picioarele, fă-ți un look cool cu ​​papuci cu talpa plata cu model și o cămașă simplă.


Asigură-te că pantofii sunt noi și arată ingrijiti; astfel picioarele tale vor arata ideal atunci când ii vei purta. Cel mai important, nu-ți fie frică să-ți exprimi propriul stil, deoarece femeile ar trebui să se îmbrace întotdeauna bine. Asigură-te că hainele tale sunt întotdeauna elegante și la modă, deoarece vrei să fii respectata pentru tot ceea ce faci și să arăți cel mai bine în orice moment.


În plus, purtând niște papuci cu aspect funky sau cu toc, s-ar putea chiar să poți atrage atenția celorlalți din jurul tău. Concluzia este că ar trebui să porți orice îți place, atâta timp cât este confortabil, la modă și arătos. Poți purta papuci vara, dar nu-i purta prea des pentru că tind să se murdărească ușor.


Dacă ai și alte sfaturi despre cum să porți papuci pentru vară, nu ezita să le împărtășesti în secțiunea de comentarii de mai jos.

Comentarii