Cum sa porti sandale cu dresuri?

Cum sa porti sandale cu dresuri?

Iubești această perioadă a anului în care trebuie să te îmbraci ca „între” anotimpuri? Este atât de distractiv pentru modă! Paltoanele sunt încă aici, dar într-o versiune mai ușoară, te poți imbraca stratificat cu haine subțiri, ca să sari peste pulovere. Încă nu ești pregătită să scapi de dresuri și colanți, dar îți dorești să incalti sandalele? Atunci este momentul perfect pentru a încerca aceasta ținută „dresul cu sandale”.


La aceasta ținută merg orice modele sandale dama din piele care nu arată suficient de urban și care au o tenta retro. Primul lucru la care trebuie să fii atentă este materialul. Uită de tălpile cu frânghie și din piele naturală colorată.


Dacă colanții tăi nu sunt opaci, pot avea o cusătură vizibilă la marginea degetelor de la picioare. Nu pare sa arate prea chic. Fie ca optezi pentru dresuri fără cusături, fie ca te asiguri ca cusătura sa nu se vadă, alege un model de sandale cu toc gros și platforma.


Chiar dacă reușești să ai un aspect acceptabil cu niște balerini foarte urbani, oricum nu vor arăta niciodată mai „wow” ca niște sandale. Colanții și sandalele cu bretele mai late evocă moda și rafinamentul modei.


Sandalele sunt pantofii menți să fie purtați cu picioarele goale în toiul verii. Dar merg foarte bine și cu dresuri subțiri! Sandalele trebuie sa fie întotdeauna curate și îngrijite! Nu vrei ca pantofii tăi să înceapă să se răzvrătească împotriva ta, nu-i așa?


Alege colanții potriviți ca cei opaci, aceștia sunt cea mai ușoară opțiune pentru a fi stilat cu acest amestec complicat. Pentru a fi sigură că nu greșești, optează pentru cele negre opace. Se vor potrivi cu orice pereche sofisticată de sandale.


Dacă te simți confortabilă cu culorile și amestecurile de modele, poți găsi o potrivire mai îndrăzneață. Ne imaginăm mult mai bine sandalele cu bretele groase decât cele delicate de pantofi cu varful deschis.


Bineînțeles că un designer de modă va face astfel de amestecuri. Poate că ai văzut câteva doamne care s-au îmbrăcat pe stradă cu șosete sport și sandale elegante. Viața reală versus viața de modă. Bine că există oameni inovativi, creativi și care adesea ies în evidenta cu lucruri grozave de îmbrăcat. 


Sandalele merg ideal cu colantii transparenti sau colantii din plasa. În primul rând, dacă optezi pentru o ținută închisă la culoare, aceasta combinatie e ideala. În al doilea rând, de cele mai multe ori, e ca și cum ai avea picioarele goale, de aceea ținuta va funcționa și mai bine.


Optează pentru sandale care simți că aparțin orașului și nu poți fi purtate pe câmp. Chiar dacă nu ai putea merge cu ele pe câmpul menționat, sandalele cu platforma și snur sunt ideale pentru seara. Daca-ti doresti totuși să te distrezi și în aer liber, pe camp, optează pentru sandalele de tip saboti. Vor arăta grozav cu dresuri negre sau colorate, dresuri transparente și, eventual, dresuri de lână.

Sandalele delicate și super sofisticate cu bretele subțiri merg cu  dresuri negre opace sau transparente, și cu colanți cu sclipici în aceeași masura. Nu se vad degetele de la picioare, așa că poți alege orice tip de dres, cu excepția colanților din lână, care ar crea volum și ar arăta ciudat.

Comentarii