Cum sa porti sandale cu șosete sau colanti?

Cum sa porti sandale cu șosete sau colanti?

A purta sau a nu purta sandale cu colanti? Aceasta este întrebarea pe care multe dintre voi v-ați adresat-o în timp ce vă pregătiți pentru venirea verii. Pe de o parte, cu toții vrem să ne simțim confortabil atunci când este cald, dar a merge cu piciorul gol nu este o opțiune pentru multe femei. Știm cu siguranță că multe femei poartă ciorapi pe tot parcursul anului. De aceea trebuie să ții cont de stilul sandalelor care dorești sa le incalti cu colanți (și, bineînțeles, sandale cu șosete). Exista o gama variata pe piața de modele de sandale dama din piele naturala care merg senzational cu sosete si colanti.


Când ai perechea potrivită de colanți, nu prea contează dacă îi porți cu pantofi clasici, sport, tocuri înalte sau sandale. Vor arăta la fel de uimitor indiferent de tocuri sau stil! Un stil superb pot fi o pereche grozavă de colanți cu imprimeu și sandale cu toc. 


Poartă ceva ce îți place cu adevărat! Sfatul suprem pentru a purta dresuri cu sandale este să arate natural. Pentru a face acest lucru, ar trebui să porți ciorapi în care să te simți confortabil. Când cineva se simte confortabil, toată lumea din jur observă această încredere în sine. Dacă îți plac dresurile cu plasă, merg foarte bine cu sandale cu toc. Dacă preferi colantii cu buline, poarta-i doar cu sandale! Dar ce zici dacă ești fan al colanților din dantelă? Acestia ar arata senzational cu sandale.


Colanții cu diverse modele ar arăta uimitor cu sandalele tale preferate cu toc gros. Alege un tip de colanți pe care îi poți purta și zi și noapte. De la birou la cârciumă! Mai bine transparenti decât opaci sa colorati decât pur și simplu negri.


Știm foarte bine că o pereche bună de colanți negri opaci poate salva vieți, dar ai multe alte șanse să-i porți pe tot parcursul anului. De ce să nu optezi pentru stiluri mai fancy? Aceasta este vara colanților colorați: roșu, galben, verde smarald, roz etc. toate culorile strălucitoare! În același timp, totuși, culorile pastelate sunt și ele în tendințe: menta, piersica, albastrul deschis și roz pal sunt pe primele locuri! Desigur, le avem pe toate!


Este mai bine să porți sandale cu ciorapi fără degete?


Nu chiar. Dacă ești în căutarea unui aspect natural, uneori ciorapii cu vârf de sandale pot funcționa mai bine decât colanții fără degete. Depinde foarte mult de sandalele pe care le vei purta. Colanții fără degete merg mai bine cu sandale care au o curea groasă peste degetele de la picioare.


Poți vedea marginile colanților tăi fără degete? Atunci este mai bine să alegi colanții cu sandale, adică acei colanți fără degete. Dacă alegi colanți clasici, doar cei care se uită îndeaproape la degetele de la picioare vor observa diferența.


Ce zici de șosete? Este OK să porți șosete cu sandale?


Da, este total acceptabil să porți șosete cu sandale. Nu numai șosete până la gleznă, ci și șosete mai groase, precum cele sportive albe. Șosetele din plasă, stilurile cu model și stilurile transparente, cu flori și alte detalii, sunt în tendințe. Stiluri jazzy cu imprimeuri funky sau culori strălucitoare. Știm că acest stil nu este pentru toată lumea, dar, dacă îndrăznești să le porți, ai o mulțime de șosete drăguțe din care să alegi!

Comentarii