Cum să porți sandale cu talpă joasă?

Cum să porți sandale cu talpă joasă?

Pantofii sunt cu siguranță unul dintre cele mai importante articole de modă pe care le deține o femeie. Ai putea avea cele mai draguțe haine din lume, dar fără pantofi asortați, ținuta ta va arăta incompletă. Pantofii pot face sau strica o ținută. Prin urmare, este extrem de important să știi cum să-ți porți corect.


Modelele de sandale cu talpa joasa pot fi purtate cu șosete și colanți sau fără. Dar când porți pantofi cu talpă joasă, totuși ar trebui să încerci să eviți să porți colanți, deoarece îți pot face picioarele să pară mai scurte. Dacă alegi să porți colanți sau ciorapi cu sandalele, atunci ar trebui să alegi unii până la genunchi și să rămâi la nuanțe negre sau nude.


Hainele, în special rochiile, pot juca un rol important în a-ți face sandalele să arate bine. În acest material vom trece peste cele mai populare haine de purtat cu sandale cu talpă joasă și ce este cel mai bine să eviți atunci când îți asortezi sandalele cu hainele.


Pantaloni scurți


Nu contează dacă sunt denim, albi sau de orice altă culoare. Sunt confortabili și îți alungesc picioarele. Aceștia merg foarte bine cu orice tip de sandale.

Pantaloni


Pantalonii îți completează ținuta și oferă picioarelor un aspect mai raționalizat, în timp ce le alungesc și mai mult. O pereche simplă de pantaloni funcționează foarte bine cu sandalele cu talpă joasă, în timp ce o pereche de blugi dă o notă sexy. În acest caz, blugii negri funcționează cel mai bine cu sandalele cu talpă joasă, deoarece sunt deja închiși la culoare, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la neasortarea culorilor. Dacă alegi pantaloni strâmți, evită talpa mai înaltă.


Blugi skinny


Când cauți o pereche de blugi skinny pe care să-i porți cu sandale, cel mai bun look este o pereche care te face să arăți înaltă și zveltă, fără a fi prea strâmți sau prea lungi. Pentru a obține acest aspect, asigură-te că au un design conic, astfel încât să-ți evidențieze picioarele.


Fuste


Fustele sunt pur și simplu minunate pentru că îți acoperă picioarele, dar nu le ascund. Acest lucru reduce numărul de straturi de haine pe care trebuie să le porți doar pentru a arăta bine. Cel mai bine ar fi să optezi pentru fuste care nu sunt prea strâmte sau prea lungi, astfel încât să îți fie mai ușor să te plimbi confortabil fără să te împiedici de haine.

Comentarii