Cum să porți și să stilizezi adidasii?

Cum să porți și să stilizezi adidasii?

După ce-ti selectezi modelul preferat de adidasi dama, este timpul să-i asortezi cu garderoba ta. Nu este cazul să porți o pereche de adidași cu fiecare pereche de blugi. Există o artă plastică în meșteșug, așa că acorda puțină atenție.


Reguli de bază


Adidașii de bază sunt cei mai versatil adidași casual pe care îi poți cumpăra. Funcționează bine cu denim, pantaloni lungi și pantaloni scurți de aproape orice culoare și nuanță.


Majoritatea femeilor se dezlipesc greu de adidași este atunci când îi poartă la diverse evenimente casual, elegante sau la serviciu, preferandu-i chiar si la rochie. Adidașii clasici nu funcționează pentru orice ocazie și ar trebui păstrați doar pentru situații ocazionale. Păstrează adidasii numai pentru ocazii casual asortandu-i cu articole din denim, subțiri și pantaloni skinny.


Cum să porți adidasi glamour?


Adidasii glamour sunt varianta ideala pentru majoritatea tinutelor. Aceste exemplare frumoase au permis adidașilor să sară de la street casual la smart casual, fără să arate ca și cum ar aparține unui adolescent. Pot fi purtati cu pantaloni, articole din denim, fuste și, în unele cazuri, chiar și rochii mai casual.


Evita să-i porți cu pantaloni scurți, deoarece acești adidași sunt mai voluminosi în comparație cu cei din pânză. Păstrează ținuta mai rafinata deasupra pentru a se potrivi cu pantoful. Tricourile simple, cămășile largi și puloverele sunt toate opțiuni grozave. Pentru un look mai distinct, optează pentru o cămașă largă sau un pulover tricotat, un blazer și niște blugi skinny.


Începe cu negru, apoi cumpără adidasi și în alte culori, mai ales metalizate! Ai mare grijă la cei din piele intoarsa, mai ales în zilele cu ploaie, nu-i purta prea des. Încearca perechi mai strălucitoare, mai ales pentru vacanțele de vară.


Cum să porți adidasi clasici?


Acești pantofi au început revoluția adidașilor pe care o vedem astăzi. Găsim o gama variată de perechi de stradă, în tendințe, care pur și simplu ies în evidenta. Ideea cu adidasii clasici este sa gasesti o pereche care sa îți completeze stilul și sa achizitionezi cateva perechi de culori diferite.


Pantalonii conici și din denim, tricourile largi (cu sau fără imprimeuri) și îmbrăcămintea casual în general, sunt elementele tale esențiale atunci când vine vorba de încăltarea acestor adidași. Asorteaza-i cu pantaloni scurți pentru o ținută ușoară si vaporoasa de vara. De obicei, ne place să asortăm adidașii noștri cu ținuta, pentru a oferi aspectului un sentiment de scop și coeziune.

Comentarii