Cum să-ți menții picioarele sănătoase pe tot parcursul sezonului?

Cum să-ți menții picioarele sănătoase pe tot parcursul sezonului?

Vara înseamnă grătar, plajă și sandale. Deși este întotdeauna distractiv să-ți dai deoparte cizmele grele de iarnă, modelele de sandalele din piele naturala sunt intotdeauna pantofii cei mai prietenoși cu picioarele pe care îi poți purta. Mai ales stilurile de sandale cu talpa joasa care oferă mai mult sprijin datorită tălpii și bretelelor.


Din fericire, există o mulțime de sandale elegante și de susținere. Oamenii au devenit mult mai puțin formali și desfășoară activități sporite cu pantofi mai puțin susținători. Furnizorii de pantofi au prins acest lucru și au început să creeze sandale mai bune. 


Cum să te asiguri că sandalele tale sunt confortabile?Pasionatele de pantofi știu că nu există două perechi de sandale la fel. Când faci cumpărături pentru o pereche nouă de sandale, îți recomandăm să acorzi mai mult timp pentru a te asigura că ai găsit mărimea potrivită. Ar trebui să încerci pantofii la sfârșitul zilei pentru a te asigura ca este o potrivire buna. De multe ori, femeile își cumpără sandalele la începutul zilei când corpul lor este în echilibru și când picioarele lor sunt mai odihnite, în comparație cu sfârșitul zilei când gravitația a tras tot lichidul în jos și picioarele sunt cel mai umflate. Deci, dacă sandalele se potrivesc bine la sfârșitul zilei, este cel mai probabil să se simtă confortabil pe tot parcursul zilei.


De asemenea, îți sugerăm să acorzi o atenție deosebită detaliilor precum lățimea, înălțimea tocului și rezistența arcului pentru a garanta confortul. Sandalele ar trebui să aibă un toc ușor mai mic și mai gros deoarece elimină stresul de pe calcaie, ceea ce te poate ajuta la alinierea posturii, gleznelor, genunchilor și coloanei vertebrale. Asigură-te, de asemenea, că sandalele sunt suficient de late în partea din față, dar și că curelele nu sunt prea slăbite pentru a nu provoca răni. Asigură-te că talpa se îndoaie ușor, pentru a obține un sprijin adecvat în arc.


Îți recomandăm evitarea șlapilor ori de câte ori este posibil. Nu vrei o pereche de pantofi în care degetele de la picioare se contractă. La fiecare pas, piciorul tău se antrenează pentru a se ține de sandale și, în timp, poate provoca dureri de picioare sau probleme de dezechilibru.


Ești gata de cumpărături? Care este modelul tău preferat de sandale? Ce tip de sandale ți se par cele mai confortabile? Așteptăm să ne lași un comentariu mai jos!

Comentarii