De ce sa optezi pentru balerini?

De ce sa optezi pentru balerini?

Stilul de pantofi cu talpa plata pe care îi alegi poate avea un impact uriaș asupra modului în care arată ținuta ta din cap până-n picioare. Pantofii cu talpa inalta vor fi întotdeauna mai greu de purtat, deoarece pur și simplu arată greoi pe picior și atrag privirea în jos.


Dacă trebuie să porți pantofi pentru confort, încearca să cauți un stil care să scoată la iveală o parte din partea superioară a piciorului. De exemplu, ai putea alege o pereche de balerini dama, mai degrabă decât un pantof cu șiret. Chiar și un stil de balerini cu bretele va fi mai potrivit decât unul cu o dantelă.


Un alt sfat este să eviți pantofii negri și să alegi în schimb culori neutre precum taupe și bronz. Un pantof mai greu într-o culoare neutră va arăta mai puțin voluminos într-o culoare deschisă.

Balerinii cu varf ascutit oferă confortul unui pantof clasic, dar cu un aspect mai rafinat. Vârful ascuțit este mai elegant ca cel rotund și mai potrivit pe picior. Varful alungit va ajuta la creșterea lungimii picioarelor. Balerinii cu varf ascuțit sunt perfecți cu rochii și fuste pentru lucru ca alternativă la botine, deoarece arată mai profesional. Este pantoful perfect și pentru un pantalon subțire tăiat.


Balerinii au parcurs un drum lung în ceea ce privește croiala și forma. Caută balerini cu vârf mai ascuțit sau oval, în formă de migdale, decât rotund. Evita o talpă mai lată pe partea superioară a pantofului, deoarece acest lucru va face ca pantoful să pară mai voluminos și mai lat pe picior. Din nou, balerinii merg grozav cu pantalonii subțiri, fustele, rochiile și cu blugii tăiați mai lejeri.


Stilurile mai moderne de balerini sunt mai rafinate și mai feminine. Caută balerini in culori pastelate, crem și taupe pentru un aspect mai ușor. Purtați cu pantaloni tăiați subțiri sau blugi pentru un aspect de alungire a picioarelor prin expunerea gleznelor - și nu purtați șosete!


Balerinii dau un look elevat dacă știi cu ce ținute să-i asortezi. Merg incaltati atât la evenimente mai elegante, cât și la serviciu. Ei sunt versatili si confortabili, eleganti si casual, sunt ușor de încălțat și depozitat deoarece nu ocupă prea mult spațiu în dulapul tău.


Dacă ai nevoie de mai mult ajutor pentru a-ti asorta balerinii la tinutele tale, lasa-ne un comentariu mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Comentarii