Sandalele cu toc, preferatele mele!

Sandalele cu toc, preferatele mele!

Sandalele cu toc și bretele sunt, fără îndoială, pantofii verii 2022, ceea ce înseamnă că probabil te gândești la ce model de sandale se potrivesc cel mai bine ținutelor tale. 


În acest material îți vom da idei de ținute inovatoare și unice, care încorporează toate tendințele modelelor de sandale cu toc și bretele în moduri diferite. Fie că îți plac pantalonii scurți imprimați cu sacou sau chiar un un model de fustă de tenis, ideile de ținute de vară care urmează sunt pregătite și gata pentru ca tu să începi să le încorporezi în viața de zi cu zi cât mai curând posibil.


O primă idee ar fi să porți o fustă de tenis, un top crop și o pereche de tocuri cu bretele. Aceasta ținută te face gata pentru o noapte de ieșire în locul tău preferat. Poți amesteca și potrivi culorile din cadrul aceleiași familii de culori fără a face ținuta să pară prea monocromatică.


O pereche de pantaloni scurți din piele dură, cu un top tub și sandale elegante cu bretele este o ținută de seară chic și atrăgătoare. De asemenea, o bluză cu umeri îndrăzneți și o fustă mini cu arată foarte frumos.


În loc de pantaloni scurți negri simpli, optează pentru o pereche cu imprimeu. Sandalele cu bretele, în acest caz, conferă instantaneu ținutei un finisaj fain.


Vrei un aspect cu imprimeu mixt? Noi aprobam. Asigură-te doar că pantofii tăi îmbunătățesc piesele contrastante, nu distrage atenția de la ele. Echilibrul este alegerea ideală!


Stilul anilor '90 a revenit și multe femei l-au îmbrățișat pe deplin prin costumele din trei piese. În plus, dacă încă nu ai investit într-o pereche de sandale cu toc și bretele în acest sezon, o pereche neagră este un început excelent. Chiar și ceva atât de clasic precum un set office poate fi modernizat cu pantofi eleganti cu toc.

Comentarii