Tipuri si modele de cizme inalte

Tipuri si modele de cizme inalte

Sunt foarte multe modele de cizme de dama, si toate au o serie de caracteristici, toate importante. Acestea pot fi cu toc gros sau subtire, sau joase, fara toc.

Cand vorbim de sezonul rece toamna-iarna, avem nevoie de o pereche de cizme confortabile si bune calitativ. Picioarele noastre au nevoie de confort, dar si noi avem nevoie sa aratam bine cu ce ce incaltam si cu ce imbracam.Cizme inalte, cu toc


Acestea ofera eleganta si rafinament. Ele pot fi lungi peste genunchi sau pana sub genunchi. In functie de model si de necesitate pot fi subtiri in zona gambei sau largi, pentru un mai mare confort, chiar si pentru ca persoanele cu glezne mai groase sa se poata simti confortabil. Infunctie de calapod si de durata in care stam incaltate cu o pereche de cizme, stim exact ce model ni se potriveste . Acest gen de cizme au capacitatea de la alungi vizual piciorul, de a-l subtia, vizual vorbind, si de oferi elengata . Ele pot fi purtate atat cu fuste lungi sau scurte, cat si cu pantaloni. O pereche de cizme cu toc ofera eleganta atat prin lungime cat si prin inaltimea lor pe picior. Imbraca piciorul, astfel incat sa-l alungeasca, si, datorita tocului, ofera inaltime si o postura a corpului eleganta. 

Cizme dama cu platforma


Acestea sunt perfecte pentru persoanele care nu pot sta foarte mult pe tocuri, pentru persoanele care au platfus sau pentru persoanele care stau mult timp in picioare. Sunt concepute cu un calapod inalt la calcai, dar care ofera o foarte buna stabilitate piciorului cand vine vorba de pozitie. Tot in capitolul eleganta intra, chiar daca au platforma. Pozitia corpului este tot una dreapta, corecta si care prezinta incredere. Aceasta platforma poate fi una joasa , pentru o mai mare comoditate, dar poate fi si una inalta, precum un toc de 7 cm. Chiar daca este inalta , platforma in sine este comoda si stabila , putand fi purtate toata ziua fara dureri de spate. Cizmele cu pllatforma se combina si ele atat cu paltoane cat si cu geci sau pardesie. In functie de locatia unde mergem, exista modalitati de asortare.


Cizme dama scurte cu toc gros


Aici vorbim despre o eleganta si o comoditate aparte. Rafinamentul unei cizmulite scurte, pe picior, alaturi de un toc, fie el si mic. Rezulta un picior cu o pozitie comoda dar si cu un aspect placut. Tot la acest model de cizmulite vorbim de diferite materiale. Pielea intoarsa eco este o alegere perfecta atat pentru mersul la teatru, alaturi de un sacou din catifea.Se pot purta in drumul spre birou adaugand un paltonas de lungime medie, pe corp. De obicei cizmele au fermoar, lucru ce le face foarte usor de incaltat. Avand un toc mic si gros, cizmele pot fi purtate atat o doamna mai in varsta, cat si o domnisoara. Cu tinuta adecvata evenimentului sau iesirii respective, bineinteles. Comentarii