Top trenduri 2022, botinele

Top trenduri 2022, botinele

Primăvara este momentul perfect pentru a-ti reîmprospăta garderoba, pentru a scoate rochiile fluide și pentru a depozita acele pulovere groase. În zilele mai calde, accesoriile pastelate, gențile mici și încălțămintea de sezon vor fi ingredientele pentru socializare. Cu toate acestea, în ciuda anotimpurilor în schimbare, unii pantofi vor rămâne mereu în stil cum sunt diversitatea de modele de botine.


Deși botinele pot fi inițial sinonime cu anotimpurile de iarnă și toamnă, acestea pot fi totuși potrivite pentru a fi purtate prin rotație, pe tot parcursul anului. Cu o gamă largă de stiluri, culori, materiale și modele, botinele nu vor deveni niciodată plictisitoare.


Totul despre botine


Botinele sunt considerate una dintre elementele de bază la modă pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă în colecția ei. Acest tip de încălțăminte este suficient de versatil pentru a fi incaltat și asortat cu aproape orice ținută. Botinele cu mărimea potrivită, pot fi confortabile și pentru plimbări lungi și chiar pentru deplasari rapide.


Indiferent dacă stilul tău se învârte în jurul look-urilor clasice, excentrice, feminine sau chiar moderne, diverse stiluri de botine pot completa și condimenta oricare dintre ținutele tale. De exemplu, pot fi purtate cu tricou și blugi, fuste, pantaloni scurți de toate lungimile și chiar în anumite ocazii formale. Fie că obiectivul tău este să adaugi un aspect vizual elementelor de bază de zi cu zi sau să contrabalansezi articolele de îmbrăcăminte, botinele sunt întotdeauna pregătite pentru treabă.


Având în vedere versatilitatea lor, o mulțime de mărci și companii de producție continuă să-și ridice jocul actualizându-și piesele. De exemplu, multe companii oferă diferite stiluri și imprimeuri pentru a satisface diferitele preferințe ale clientelor. De aceea, cu siguranță vei putea găsi încălțăminte care să se potrivească stilului tău și să te ajute să arăți cel mai bine. Dar revenind la tendintele anului 2022, cele mai căutate sunt botinele care se potrivesc oricarei tinute.


Trăiește-ți visul occidental cu una dintre botinele la modă de anul acesta. În timp ce această încălțăminte a intrat și a ieșit din tendințele stilului de-a lungul anilor, se pare că revin mereu cu versiuni, actualizări și modele care ar scoate în evidență un factor wow.


Astăzi, botinele sunt disponibile în nuanțe revigorante, care vor deveni un subiect de discuție. De asemenea, sunt disponibile în culori metalice, in dungi, roz bubblegum și cu ornamente care captează atenția oamenilor.


În ciuda acestor actualizări masive, botinele alb-negru continuă să fie o piesă clasică pentru multe femei. Acestea pot fi purtate cu o rochie sau cu un cardigan lung pentru ținute semi-casual. Alege un aspect monocromatic pentru a face întreaga ținută de impact.


Alternativ, pentru evenimente formale, poți incalta botinele cu un blazer și o rochie. Nu uita să-ți strângi talia cu o curea pentru a-ți evidenția corpul. De asemenea, le-ai putea încalta cu o bluza albă. În funcție de preferințele tale, poți să optezi și pentru o pereche de pantaloni kaki.

Mai mult, joacă-te cu caracteristicile botinelor. De exemplu, dacă ai botine cu broderii florale, poartă-le cu pantaloni scurți zdrențuiți, cu bluze fără mâneci, în nuanțe aviator. Alege o ținută care ar putea ajuta la evidențierea modelelor complicate ale botinelor tale. Această combinație de ținute este perfectă pentru festivaluri de muzică și concerte în aer liber.


Pentru primăvară, poți purta botine de inspirație occidentală cu rochii fluide, fuste și chiar pantaloni scurți. Pentru toamnă, le poti încalta cu o rochie până la genunchi și o jachetă de blugi. Acesta este un mod atât de chic, dar casual de a-ti prezenta botinele în timp ce te plimbi prin oraș.


În plus, reține că alegi o inaltime a tocului care să arate bine. Dacă ai picioare lungi, poți opta pentru botine până la glezne. De asemenea, alege un stil care te poate ajuta să-ți sporești încrederea. De exemplu, dacă ești mai scundă, poți purta botine ascuțite pentru a arăta mai înaltă. Abține-te de la botinele care ajung pana la jumătatea gambei, deoarece te pot face să arăți ciudat și cu picioare late.

Comentarii